• Школа "Фоточетене за деца"

  Иска ли Ви се да четете една книга или учебник само за определени минути и не въпреки, а именно поради това да запомняте повече и по-трайно?!

 • Школа "Мисловни карти"

  Питали ли сте се как да възприемате и да запомняте огромния поток от информация, който ежедневно, ежеминутно е около вас?

 • Пет техники за учене на текст

  Замисляли ли сте се как учите? Или това е нещо естествено? Съвсем не е така. Ученето не е просто „слушане” и „четене”. Вероятно ще се съгласите. Замисляли ли сте се защо забравяте?

 • Школа "Суперпамет"

  Случвало ли Ви се е да чувате реплики от типа ”Утре имам тест с 10 задачи, 20 подусловия, 30 дати. Нищо не помня !”. Ако е така, следва въпросът как да увеличим капацитета на паметта?

ŵȽ޹˾

УЧИЛИЩНА СУГЕСТОПЕДИЯ

Оценете
(8 гласа)

Времето никога не стига? Учениците често са разсеяни? Работният ден е уморителен, изтощителен? Раздаваш се, а резултатите не се виждат...

УЧИЛИЩНА СУГЕСТОПЕДИЯ
МАЙСТОРСКИ КЛАС В „МАЛКИЯТ ПРИНЦ“

Интензивно обучение на преподаватели
“Създаване на мотивираща и вдъхновяваща учебна среда чрез сугестопедично базирано обучение в начален етап”

Авторска разработка на сугестопед Веселина Дамаскова, базирана на метода сугестопедия и техники от Т. Бюзан, П. Шийли, И. Матюгин, Зайцев, Шулте и други.

Новите деца от хипермодерното общество могат много, имат други способности, но как да ги разбереш! Как да ги провокираш да се разгърнат?
Ако това са въпроси, които те вълнуват - ние сме до теб!
Предлагаме време за промяна!
Ново начало!

Ела с нас и заедно ще преоткрием радостта от играта и общуването с децата! Евристичните моменти на случване в учебния процес, които рзкриват невероятните възможности на интелекта! Емоцията в изкуството, за да бъде урокът вълнуващ, въхновяващ, запомнящ се!

Стани част от общността на учители по призвание, новатори, изследователи, експериментатори и открий законите и възможностите на сугестопедията като наука и практика!

Кои сме ние?
Частно езиково училище „Малкият принц“ е общо духовно пространство за творци, изследователи и приятели на децата. Първото училище в България, което приложи утвърдената от ЮНЕСКО като най-добра педагогическа система – сугестопедията и постигна най-високи учебни резултати на деца, с най-ниска степен на тревожност, агресия и конформизъм.

Нашата мисия е да създаваме личности на успеха.

Защо го правим?
Вярваме, че ученето може да бъде радост и вдъхновение, знанието – ценност. Постигнахме прекрасни резултати. Искаме да споделим нашия шестгодишен опит, защото когато получиш добро, трябва да го споделиш.

Какво включва нашата програма?
Всичко необходимо, за да постигнеш удовлетворение в учебния процес. Отговор на вълнуващи те въпроси, дори на тези, които още не знаеш, че имаш. Провокиране на нови въпроси...
Уникалната ни методика, техниките за ефективно учене, които ще овладееш, трансформиращата практика ... са гаранция за твоя успех.
И разбира се твоето голямо желание!

Кой може да участва в курса?
Всеки, който чувства необходимост да бъде не само учител, а ментор, фасилитатор, експерт, коуч, актьор в много роли, с най-висок професионализъм. Всеки, който иска неговите ученици да разкрият пълния си потенциал, заложби и способности. Всеки, който иска да бъде щастлив и удовлетворен в професията си.

Какви документи са необходими?
Очакваме твоята професионална визитка на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Бъди нестандартен, креативен или просто откровен. Изненадай ни!

Брой часове:
Ще бъдем заедно само 40 астрономични часа. Ще искаме да продължим още и още…, защото сугестопедията е необятна. Но ти ще продължиш своя нов творчески път свободен, спокоен и удовлетворен. Ще продължим да общуваме онлайн.

Кога ще се видим?
Очакваме ви от 11 юли до 17 юли 2016 г.!
Знаем, че за да бъде ефективен процесът, трябва да създадем екип - не повече от 12 търсещи учители. Затова втората група ще започне своето творческо „пътуване“ от 01 август до 07 август 2016г.
Часове за провеждане: от 08:30 до 17:30 часа

Водещ сугестопед:
Веселина Дамаскова, обучител - сертификат № 258/2010
Практик, теоретик, изследовател, обича Малкият принц и неговата роза. И децата, защото играят. Твори в класната стая през цялото време. Е, през по-голямата част. В останалата играе, полива розата на Малкият принц и /браво!/ прави опити да свири на пиано, макар че липсва публика.
Обича също да плува и да лежи на поляна в гората.

Сертификат за обучение в курс „Създаване на мотивираща и вдъхновяваща учебна среда чрез сугестопедично базирано обучение в начален етап“ - 50 часа

Цена и начин на плсащане:
Цената е 560 лева и включва: начално интервю, обучение по оригинална методика – 50 часа групова работа, 6 часа консултации онлайн, пособия и помагала, анализ на представяне.
Заплащане при записването в брой или по банков път.

Къде да се запишеш?
Записването става на едно емблематично за гр. Варна място - Дворецът на културата и спорта, вход 1, офис 301. Там ще те посрещне екипът на нашата администрация. Винаги можеш да се обадиш за информация на телефон: 052 302 924 или 0885 539 944
За интересуващите се от страната, можем да осигурим хотел или общежитие.

Прочетена 11867 пъти Последно променена в Петък, 03 Юни 2016 10:05
УЧИЛИЩНА СУГЕСТОПЕДИЯ - 4.4 out of 5 based on 8 votes
Веселина Дамаскова

Казвам се Веселина Дамаскова. В училище „Малкият принц” ….точната дума не е работя или трудя, а творя, играя, забавлявам се и вдъхновявам като начален учител.

Вижте още

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.