След нас:

Социализация

Социализация - Частно училище "Малкият принц"

Връзката между личността и средата.

Всеки възрастов етап включва адаптирането и усвояването на различни умения, способности и компетенции, но най-важните и основополагащи части са семейството, детската градина и начален етап на обучение.

Ако искате да разберете повече за това какво представлява социализацията и в какво се изразява тя:
- каква е ролята на родителите за социализацията?
- ролята на учителите за социализацията?
- често срещани проблеми на социализацията и пътища за преодоляването им?
- значение на началното ограмотяване за социализацията?

Ако сте от родителите, които искат детето им:
- да ходи на детска градина и училище с удоволствие;
- да е концентрирано, да не се разсейва, да помни лесно, бързо, трайно, ефективно;
- да разбира и запомня над 75% от книга или учебник само за 120 минути;
- да усвоява и прилага техники за суперпамет и скоростно четене.

Заповядайте на този тематичен уебинар, които е под егидата на “Академия за ефективно родителство” и част от организирана поредица уебинари за активна информационна и образователна дейност. Целта ни е да подкрепим и подпомогнем съвременните родители в нелеката задача - да общуваме активно със своите деца, водени от любовта и грижата към децата. Екипът от педагози и психолози на “Малкият Принц” силно вярваме, че с тази кампания, имаме възможност да достигнем до повече родители и техните деца, затова тя е напълно безплатна! Целта ни е да разкрием тайните на ефективното родителство! Инициативата е разработена въз основа на съвременните постановки за семейството, като социална и възпитателна институция и тенденциите му на развитие, подплатени с педагогически прийоми и техники, като споделени ценности и опитност.

  • Последни събития
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • Иновативно училищеГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога