bgzh-CNendekkrutrukuz

Станислав Иванов

Станислав Иванов - Частна детска градина "Малкият принц"

Толкова много чистота, откровено щастие и безвремие… Сякаш всички тези години, спомени и емоции се побират в един единствен миг.

Представете се като личност, творчески път и реализация.
Казвам се Станислав Иванов. Баскетболист и човек с разностранни интереси. Завършил съм бизнес мениджмънт в Есекс, Англия. Преминал съм през няколко частни компании, включително и една от най-големите за клинични изследвания. Обиколих буквално целия свят по изложения и видях още преди години потенциала на крайните продукти със CBD. Те стават все по-популярни в България, но производството им е разрешено само в чужбина. Основател и управител съм на Founder & CEO - Agro ING Extract SRL & BulCanna Cosmetics Ltd. Компанията е основана през 2019 г. и произвежда козметика с CBD под марката "Булкана козметикс".

Колко години бяхте част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"?
14 г. изпълнени само с щастие, уют и прекрасни спомени. Щафетата беше успешно предадена на брат ми - Никола Иванов (завършил с отличие през 2022 г.), който надгради основите, които му бях оставил. И все пак.. до ден днешен като се връщаме в "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери", ние отново сме си вкъщи. Текущата сграда за мен е нова, но усещането за дом се гради от хората вътре в него, а не от постройката и стените. За това благодаря, че отново ме приемате вкъщи след 11 години скитане.

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.
Трудно е да обобщя всичко, което минава през главата и сърцето ми, когато пиша тези коментари. От детската градина и игрите на двора, нежеланието да се спи на обяд, през училище и всичките екскурзии, изпълнени с толкова много смях, до гимназията, с честта да представяме училището и гимназията си на различни състезания, пътувания из Европа, LAN партита… и разбира се до завършването. Толкова много чистота, откровено щастие и безвремие… Сякаш всички тези години, спомени и емоции се побират в един единствен миг.

Кои от ценностите и качествата на “Малкият принц” споделяте в живота си?

Нека да споделя един любим цитат, без да допълвам с коментари от мен: "Много по-мъчно е да съдиш сам себе си, отколкото да съдиш другите. Ако можеш да съдиш себе си правилно, значи ти си истински мъдрец.”
Антоан дьо Сент-Екзюпери, “Малкият принц”

Бихте ли отправили поздрав, идея, послание за 30-годишнината на "Малкият принц"?
Скъпа г-жо Петрова,
Драги Учители,
Преди всичко Благодаря на Вас и на родителите ми за това, което съм. Вие наистина създавате личности на успеха! Пожелавам Ви още безброй годишнини, които да ни събират, здраве, за да се срещате с всяко ново предизвикателство, търпение, спокойствие, щастие и късмет! Вие сте изградили история, която продължавате да градите с всеки успешно завършил Вашата школа човек!
И както знаете, аз не вярвам в случайните неща. 30 г. “Малкият принц”, а аз скоро ставам на 30 г. Времето май лети…?
Към учениците - малък съвет: Никога не забравяйте откъде сте тръгнали и кои са близките ви. Човек забравил корените си - няма бъдеще. Винаги оставяйте хубав спомен за себе си, където и да минете.

Още интервюта!