bgzh-CNenderuuk
Творчески школи - Частна детска градина "Малкият принц"

Кои бяха любимите Ви предмети в училище? С желание ли учихте математика, български или английски език?

Знаете ли, че ранното детско развитие гарантира успеха в училище и в живота?

Искате ли Вашето дете да учи с ентусиазъм, с лекота да овладява знания, да има любими приказки, песни, танци?

А защо не и да развива математически и лингвистични способности? Искате ли Вие да сте спокойни, сигурни в успеха му и да имате достатъчно лично свободно време?
Ние не създаваме проблеми, ние сме решението!

Учители експерти, творци, обичащи децата - от Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" създават креативна среда за откриване, насърчаване и развитие личностния потенциал на всяко дете.
В творческите школи на “Малкият принц” децата учат с радост, развиват умения чрез игра, доказват своите успехи с участие в конкурентна среда на олимпиади и състезания, в концерти и конкурси.

Дайте шанс на Вашето дете за вълнуващи и забавни срещи с „Малкият принц”.

Форма за записване
График на школите

 • Сугестопедична школа "СуперПамет" с ръководител Галина Йовкова
  Подходяща за деца от подготвителна група за развитие на математическо и логическо мислене, както и подготовка за първи клас и математически изяви. С личностно ориентиран подход се разкриват резервите на ума и творческия потенциал на всяко дете.
 • Фолклорни танци с ръководител Енчо Боев
  Запознаваме детето с магията на българския фолклор, традиции, неравноделни ритми и народни танци от различни фолклорни области. Създаваме отношение към българските корени, бит и традиции, красотата на българската шевица, с уважение и признание към миналото за достойно посрещане на бъдещето. Обучението по народни танци способства за по-добра координация и двигателни умения у децата, развива дясното полукълбо на мозъка. Допринася за по-високо ниво на интелигентност, отлично развитие на творческия компонент, интуицията, способността за вземане на иновативни решения.
 • Модерен балет с ръководител Полина Добрева
  В школата за модерен балет развиваме правилна стойка и грациозна походка на малките госпожици. Работим за пластичност и гъвкавост на тялото. Развиваме личностни качества- отговорност, самодисциплина, увереност и самочувствие, работа в екип. Учим различни стилове танци в подходящите атрактивни костюми, създаваме радост и участваме в конкурси, концерти, фестивали.
 • Вокална група" Звездичките на "Малкият принц" с ръководител Емилия Янкова
  Събира съзвездие от малки приятели и почитатели на музикалното изкуство. В репертоара на групата са включени детски песни, предимно от български автори, но децата с желание изпълняват и такива на италиански, руски и английски език. През последните няколко години групата е редовен участник в международния конкурс „Свят, изкуство и море“ и е носител на много медали, както и специални награди за участие.
 • Изобразително изкуство с ръководител Марина Маринова
  Школа за развитие естетическия усет за възприемане на образци от изобразителното изкуство и пресъздаване на образи и картини в цветове и багри, които вълнуват и стимулират децата за творчески изяви. С лекота децата овладяват различни изобразителни умения, усет за композиция и перспектива, техники за работа с темперни бои, акварел, пастел… Детските творби се представят в изложби и каталози.
 • Пиано с ръководител Матена Христова
  Индивидуални уроци- празник за сетивата на децата с отношение към музиката и желание за овладяване тайните на изпълнителското изкуство. Откриваме и развиваме музикалните способности. Създаваме полезни навици за концентрация, будна мисъл и внимание. Развиваме музикално-емоционална отзивчивост. Децата имат изяви в годишната продукция на школата по пиано.
 • Шах с ръководител гросмайстор Минко Шишков
  Интелектуална дейност за развитие на внимание, концентрация и стратегическо мислене в помощ на когнитивното и личностно развитие на децата. Създаваме млади шахматни надежди за участия в състезания за изяви и лично удовлетворение.

Форма за записване
График на школите