bgzh-CNendekkrutrukuz

Невена Вълкова

Невена Вълкова - Частна детска градина "Малкият принц"

Мениджър проекти, маркетинг директор, създател на маркетинг компания и мениджър в застрахователна агенция.

Представете се като личност, творчески път, настояща реализация

Казвам се Невена Вълкова и бях част от семейството на "Малкият принц" от първи до дванадесети клас. След като завърших, учих една година в Хага, а след това продължих обучението си в Лондон. Там завърших "Бизнес мениджмънт" с две специализации - Корпоративни финанси и Глобален маркетинг. Работих в Лондон няколко години, а след това се върнах във Варна. Тук съм работила в няколко чужди компании, като Мениджър Проекти и Маркетинг директор. След това създадохме своя маркетинг компания, която работи главно с чуждестранни клиенти. Отделно, работя с френска компания, която помага за организацията на големи конференции и събития. Също така, от няколко години съм и Мениджър в застрахователна агенция "Алианц".

Любовта си към визуално изразяване чрез различни медии, включително компютърна, дължа на дисциплината и мотивацията от "Малкият Принц", за това бих искал да благодаря на Светослав Попов и Тодор Янков.

Колко години бяхте част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"?

За моя голяма радост преминах през целия курс на обучение в училище „Малкият принц“ от първи до седми клас и след това в гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ от осми до дванадесети клас.

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.

"Малкият принц" за мен винаги е било едно прекрасно място. В мен са останали прекрасни спомени от театрални постановки, ЛАН партита, бяло училище, презентации, сплотени екипи, организирани дебати и наистина загрижени учители, които винаги са се опитвали да помагат.

Повечето от най-близките ми приятели и до сега, са от училище. Срещам и ученици, с които не сме били близки в училище, но се чувстваме като семейство, защото сме били заедно в "Малкият принц".

Кои от ценностите и качествата на “Малкият принц” споделяте в живота си?

"Малкият принц" ме изгради като личност и мисля, че споделям всички ценности и качества, с които са ни възпитали. Със сигурност мога да кажа, че толерантност, чест и лидерство са в основата на моите професионални успехи и в България, и в чужбина.

Бихте ли отправили поздрав, идея, послание за 30-годишнината на "Малкият принц"?

На първо място, огромно благодаря за всичко, което сте направили за мен!
Благодаря за разбирането, подкрепата и знанията!
Пожелавам ви да продължавате да изграждате личности на успеха - добри, толерантни, честни. Продължавайте да разширявате семейството на "Малкият принц"!

Още интервюта!