bgzh-CNendekkrutrukuz

Кристиан Игнатов

Кристиан Игнатов - Частна детска градина "Малкият принц"

Най-прекрасните ми спомени са преживени в семейството на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери".

Представете се като личност, творчески път, настояща реализация

Казвам се Кристиан Игнатов, на 22 години, студент в Royal Holloway University of London, бивш възпитаник на „Малкият принц“ и IT гимназия „Екзюпери“. Завърших гимназията преди почти 3 години и от тогава се развивам академично, работя в 5-звезден хотел – „Fairmont Windsor Park“ и много скоро ще бъда успешен банкер или в Лондон или в Швейцария.

Колко години бяхте част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"?

Бях част от Частно езиково училище и детска градина „Малкият принц“ и IT гимназия „Екзюпери“ 16 години – 4 години в детската градина и 12 години в училище и гимназия.

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.

Най-прекрасните ми спомени са преживени в семейството на „Малкият принц“ и „Екзюпери“, от времето, когато игрите и забавленията представляваха целия ни ден, а историите и уроците съпътстваха плана ми да порасна бързо. Спомням си първия ми учебен ден, все едно беше вчера - вълнението и нетърпението да открия нови светове, нови предмети и знания, заедно с прекрасния екип от млади и изпълнени с ентусиазъм учители. Времето мина бързо и се озовах с диплома в ръка, търсещ нови академични хоризонти за покоряване. Бях много ентусиазиран, но и много объркан, защото така и не разбрах, кога минаха всички тези години. Мисля, че всички, които сме били част от това голямо семейство, можем да кажем, че независимо дали ни е било трудно или понякога не сме работи на 100%, „Малкият принц“ и „Екзюпери“ ще останат в нас завинаги.

Кои от ценностите и качествата на “Малкият принц” споделяте в живота си?

Ще цитирам любимата ми фраза – „Ако искам да видя пеперуди, трябва да изтърпя две-три гъсеници.“ В живота, както в тази фраза, ако искаме да успеем, трябва да изтърпим цената на успеха, независимо, колко голяма или трудна е тя. Когато сме целеустремени и знаем, какво искаме, нищо и никой не може да ни попречи да осъществим мечтите си.

Бихте ли отправили поздрав, идея, послание за 30-годишнината на "Малкият принц"?

Искам да отправя най-искрените си пожелания на целият екип на „Малкият принц“ и гимназия „Екзюпери“ за още много успехи, да продължават тази прекрасна кауза, която вярвам ще роди още много възпитани и образовани хора на новото време и най-вече, продължавайте да създавате личности на успеха!

Още интервюта!