bgzh-CNendekkrutrukuz

Сребърен статут по програма Addvantage на Британски съвет

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Сребърен статут по програма Addvantage на Британски съвет - Частно училище "Малкият принц"

Сребърен статут и поредно признание за постиженията на екипа от Частно езиково училище “Малкият принц” и IT Гимназия “Екзюпери” в обучението по английски език за подготовка и провеждане на изпитите на Кеймбридж по партньорската програма Addvantage.

На 8 февруари в София се проведе ежегодната среща на участниците в програмите Addvantage и IELTS, организирана от Британски съвет България. В навечерието на 80 годишния юбилей в партньорството между Република България и Кралство Великобритания, на официалната церемония по награждаване, нашата институция отново получи сребърен статут въз основа на броя на явилите се кандидати през 2018 г. Частно езиково училище „Малкият принц“ и IT гимназия „Антоан дьо Сент – Екзюпери” имат дългогодишни традиции в подготовката на ученици за покриване на международно признати сертификати по английски език започвайки още от 2 клас – Young Learners, както и в прогимназиален етап и гимназиален етап - KET, PET, FCE и CAE for Schools.

Сребърен статут по програма Addvantage на Британски съвет - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога