bgzh-CNendekkrutrukuz

Прием в подготвителна група за бъдещи първокласници

11Авг2021
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Прием в подготвителна група - Частна детска градина "Малкият принц"

Прием на 6 годишни деца, които не са били в детска градина "Малкият принц", но желаят да продължат в първи клас в училище "Малкият принц"

Децата носят мъдростта на Малкият принц, а екипът на Частна детска градина "Малкият принц" създава творческа атмосфера и приемственост на границата между детска градина и първи клас. Ние създаваме условия за хармонично преливане на дейности (интелектуални, двигателни, игрови, креативни, ситуативни, естетически, творчески) със структурирани учебни форми и организация за бъдещи първокласници.

Изградените навици за учебен труд гарантират повишена успеваемост, радост и удовлетворение от решените задачи и постигнатите цели.

В Частна детска градина "Малкият принц" е разработена авторска програма за ранен етап на ограмотяване по български език, включително и чрез използване на сугестопедична система. Децата в игрова ситуация с лекота се научават да четат и пишат, което развива техния интелект, прави ги по-адаптивни и готови за училищно обучение.

Заниманията по английски език са ежедневни, организирани по оригинални английски учебни системи, подготвящи децата за овладяване на чуждия език на следващо ниво в първи клас. Техният интерес е провокиран от интерактивните форми на обучение, чрез които по забавен и атрактивен начин, овладяват лексикални форми и езикови конструкции, осигуряващи приемственост в първи клас.

Детска градина "Малкият принц" е изпитен център на Trinity College London - GESE - първа изпитна степен по говорим английски език. А в училище продължаваме по изпитните системи на Cambridge University.

Радост, забавление и емоционално общуване съпътстват заниманията по руски език. Създаваме позитивно отношение към езика, културата и традициите и осигуряваме приемственост в училищното обучение.

Частна детска градина "Малкият принц" изгражда своя уникален облик, търсейки хармония между следните компоненти:

 • Образователна общност, работеща като екип на всички нива;
 • Учителски екип, съставен от професионалисти;
 • Родители, активно включени в процеса на възпитание.

Холистичният подход на взаимодействие създава радост, благополучие и увереност, емоционални незабравими преживявания.

Подкрепяме детското любопитство, любознателност и стремеж към активност, изследователски дух и изява, защото ранното детско развитие определя личностното израстване, бъдещето на децата.

Доверието към екипа от учители творци на Частна детска градина "Малкият принц", поставя решаващ фундамент за изграждане на успешна и щастлива личност.

Още информация: https://www.thelittleprinceschool.com/kg/news/1112-v-detskiq-svqt-na-malkiqt-princ

Прием: https://www.thelittleprinceschool.com/kg/priem

Прием в подготвителна група за бъдещи първокласници - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 25 Сеп 2023
  Европейски ден на спорта в училище Цял ден

 • 25 Сеп 2023
  Родителска среща - "Приятелство" - 1 група от 17:00ч. до 17:40ч.

 • 25 Сеп 2023
  Родителски срещи 10. и 11. клас от 17:00ч. до 18:00ч.

 • 25 Сеп - 25 Сеп
 • 25 Сеп - 27 Сеп
 • 28 Сеп - 28 Сеп
 • 04 Окт - 22 Ное
 • 24 Дек - 25 Дек