bgzh-CNendekkrutrukuz

Творчески школи с “Малкият принц”

23Сеп2021

Творчески школи с “Малкият принц”

 1108  

3.9090909090909 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.91 (11 гласа)
Творчески школи - Частна детска градина "Малкият принц"

Кои бяха любимите Ви предмети в училище? С желание ли учихте математика, български или английски език?

Знаете ли, че ранното детско развитие гарантира успеха в училище и в живота?

Искате ли Вашето дете да учи с ентусиазъм, с лекота да овладява знания, да има любими приказки, песни, танци?

А защо не и да развива математически и лингвистични способности? Искате ли Вие да сте спокойни, сигурни в успеха му и да имате достатъчно лично свободно време?
Ние не създаваме проблеми, ние сме решението!

Учители експерти, творци, обичащи децата - от Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" създават креативна среда за откриване, насърчаване и развитие личностния потенциал на всяко дете.
В творческите школи на “Малкият принц” децата учат с радост, развиват умения чрез игра, доказват своите успехи с участие в конкурентна среда на олимпиади и състезания, в концерти и конкурси.

Дайте шанс на Вашето дете за вълнуващи и забавни срещи с „Малкият принц”.

Форма за записване

 • Сугестопедична школа "СуперПамет" с ръководител Веселина Дамаскова
  Подходяща за деца от подготвителна група за развитие на математическо и логическо мислене, както и подготовка за първи клас и математически изяви. С личностно ориентиран подход се разкриват резервите на ума и творческия потенциал на всяко дете.
 • Модерен балет с ръководител Полина Добрева
  В школата за модерен балет развиваме правилна стойка и грациозна походка на малките госпожици. Работим за пластичност и гъвкавост на тялото. Развиваме личностни качества- отговорност, самодисциплина, увереност и самочувствие, работа в екип. Учим различни стилове танци в подходящите атрактивни костюми, създаваме радост и участваме в конкурси, концерти, фестивали.
 • Вокална група" Звездичките на "Малкият принц" с ръководител Емилия Янкова
  Събира съзвездие от малки приятели и почитатели на музикалното изкуство. В репертоара на групата са включени детски песни, предимно от български автори, но децата с желание изпълняват и такива на италиански, руски и английски език. През последните няколко години групата е редовен участник в международния конкурс „Свят, изкуство и море“ и е носител на много медали, както и специални награди за участие.
 • Изобразително изкуство с ръководител Марина Маринова
  Школа за развитие естетическия усет за възприемане на образци от изобразителното изкуство и пресъздаване на образи и картини в цветове и багри, които вълнуват и стимулират децата за творчески изяви. С лекота децата овладяват различни изобразителни умения, усет за композиция и перспектива, техники за работа с темперни бои, акварел, пастел… Детските творби се представят в изложби и каталози.
 • Пиано с ръководител Матена Христова
  Индивидуални уроци- празник за сетивата на децата с отношение към музиката и желание за овладяване тайните на изпълнителското изкуство. Откриваме и развиваме музикалните способности. Създаваме полезни навици за концентрация, будна мисъл и внимание. Развиваме музикално-емоционална отзивчивост. Децата имат изяви в годишната продукция на школата по пиано.
 • Шах с ръководител Христо Ивелинов
  Интелектуална дейност за развитие на внимание, концентрация и стратегическо мислене в помощ на когнитивното и личностно развитие на децата. Създаваме млади шахматни надежди за участия в състезания за изяви и лично удовлетворение.
 • Форма за записване

  Творчески школи с “Малкият принц” - 3.9 out of 5 based on 11 votes

  Предстоящи събития

  • 14 Дек 2023
   "Аз, природата и светът" Цял ден

   Състезание на СБНУ за ученици 1.-4 клас

  • 20 Дек 2023
   Коледно тържество на детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:30ч.

  • 20 Дек 2023
   Коледен концерт-спектакъл на училище "Малкият принц" от 17:00ч. до 18:00ч.

  • 14 Дек - 20 Дек
  • 21 Дек - 26 Дек
  • 01 Ян - 19 Фев
  • 22 Фев - 04 Мар