bgzh-CNendekkrutrukuz

Здравей, лято!

07Юни2022

Здравей, лято!

 660  

3.3913043478261 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.39 (23 гласа)
Здравей, лято! - Частна детска градина "Малкият принц"

Първи ден от Лятна програма за децата на Частна детска градина “Малкият принц".

На връх най-хубавия празник за всички малчугани, децата от втора, трета и четвърта група на Частна детска градина "Малкият принц" имаха удоволствието да се впуснат в щуро приключение, изпълнено с много и разнообразни дейности и предизвикателства.
Започнахме с посещение на зоологическата градина в село Горица, нахранихме животинките, поиграхме волно и по детски, а след това се отправихме към същинската част от нашето пътешествие. С любезното съдействие и гостоприемство на г-жа Ненова и г-н Ненов посетихме прекрасната букова гора на ловната хижа на село Горица. Там се впуснахме в търсене на символи, които Горският дух беше оставил за нас- любознателните многознайковци. А какво научихме от тях ли?... Че гората се пази чиста, не се мачкат цветята и гъбките, не се пали огън, че не бива хората да развалят хармонията в природата, да застрашават екологичното равновесие. Остана време и за интересни игри, смях и наслада от чистия въздух и зареждане с прегръдка на околните дървета. Пикникът в гората беше забавен, а храната вкусна.

Но това не беше всичко. Завършихме с посещение на Античната крепост на град Бяла, където се потопихме в далечните времена, от 4 в. Научихме любопитни факти и се насладихме на прекрасната гледка, невероятния простор и красотата на черноморското ни крайбрежие.
Какви ли още приключения ни очакват това лято?

Здравей, лято! - 3.4 out of 5 based on 23 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 15 Дек 2022
  “Аз, природата и светът” Цял ден

  Състезание на СБНУ за ученици 1.-4. клас

 • 24 Дек 2022
  Бъдни вечер Цял ден

 • 25 Дек 2022
  Рождество Христово Цял ден

  Коледа

 • 15 Дек - 26 Дек
 • 01 Ян - 15 Фев
 • 19 Фев - 02 Мар
 • 03 Мар - 04 Мар