bgzh-CNendekkrutrukuz

Празник с радост и споделеност

23Ное2022

Празник с радост и споделеност

 767  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Празник с радост и споделеност

Спортен празник по случай Деня на християнското семейство събра в Двореца на културата и спорта деца, родители и учители от сплотеното семейство на Частна детска градина “Малкият принц”.

Майки и татковци, заедно със своите малки спортисти, се впуснаха в забавна надпревара, участвайки в щафетните игри. Авторитетно журираха господата Бабанов, Господинов и Ненов - родители на дечица от градината.

Спортен дух и жажда за победа бяха горивото на всички участници. Щастливи заедно с родителите си, децата се постараха да дадат най-доброто от себе си. Емоционално наситени и мотивиращи възгласи, даваха подкрепа на всеки отбор да се представи достойно за победата. Надпреварата беше забавна, а наградите сладки. Родителите споделиха своята радост да бъдат част от това преживяване в едно с децата си. Един прекрасен споделен празник, който даде много заряд и усмивки на всички участници в него.

Когато семействата са силни и единни, тогава децата се чувстват щастливи и успешни. Пожелаваме щастливи семейства, в който има изобилие от обич разбирателство и споделеност.
Пожелаваме си взаимност!
Честит да е Денят на християнското семейство!

Празник с радост и споделеност - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Предстоящи събития

 • 27 Юни 2024
  Бал на випускниците 2024 - VII - XII клас Цял ден

 • 30 Юни 2024
  Летен лагер Пампорово от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 06 Сеп 2024
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 27 Юни - 07 Сеп