bgzh-CNendekkrutrukuz

Ограмотяващи игри с работливите пчелички Вики и Ники

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Частна детска градина

„Ние вече сме готови за първи клас”! Категорично заявиха децата от подготвителен клас и доказаха твърдението си, демонстрирайки високи знания и резултати по всички образователни направления.

{socialbuttons}

Децата стартираха последния си открит урок в предучилищната група с куклен театър, свързан с информация за благоприятното и жизненоважно значение на пчелите като фактор за пълноценното изграждане на кръговрата на живота.

Ограмотяващите игри на работливите пчелички от подготвителен клас, включваха голямо количество емоции, забавления и най-вече високи резултати в края на всяка игра, разкриваща познаването на материала, доказващ високата степен на готовност на децата като бъдещи ученици с успешна адаптивна и социално ориентирана подготовка за първи клас. Работливите пчелички показаха своето голямо желание за учене и полагане на умствен труд.


След всяка ограмотяваща игра постигаха резултати, сочещещи много добро развитие на речевите, математическите и творческите способности, много добре развити навици за учебна дейност и отлично формиран интерес за четене, проявявайки стремеж и желание за разбиране смисъла на прочетеното. Демонстрираха овладени в много добра степен четенето и писането, с първоначални правописни знания и умения. Показаха умения за начално правилно писане под диктовка.

По време на интензивните, креативни игри всяко едно от децата успя да изрази своята отлично формирана самостоятелност, инициативност, воля, самоконтрол и самооценка.

В игрите, показващи колко добре са ограмотени децата се забелязаха иновативните форми, методи и средства на Глен Доман и Едуард де Боно, които извадиха на преден план, проявените от децата иновативни и креативни подходи при разрешаване на проблеми, казуси и вземане на решения.


В края на открития урок, поднесен по изключително забавен начин се доказа възможността на всяко дете,че умее да проявява активност и инициативност за включване в общи дейности, че умее успешно да работи в екип и успява качествено да взаимодейства с децата в групата.

Работливите пчелички от подготвителен клас показаха, че притежават съответно на творческата,но образователна, интензивна и забавна ситуация емоционално-волево отреагиране и умеят адекватно да изразяват емоциите си.


Ограмотяващи игри с работливите пчелички Вики и Ники. Вижте още: http://www.thelittleprinceschool.com/kg/news/502-ogramotiavashti-igri-podgotvitelen-klas

Публикация от Малкият принц on Monday, 18 May 2015
Ограмотяващи игри с работливите пчелички Вики и Ники - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Предстоящи събития

 • 27 Юни 2024
  Бал на випускниците 2024 - VII - XII клас Цял ден

 • 30 Юни 2024
  Летен лагер Пампорово от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 06 Сеп 2024
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 27 Юни - 07 Сеп