bgzh-CNendekkrutrukuz

Общински отличия "Млад учител" за екипа на "Малкият принц"

01Ное2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Отличие Млад учител - Частна детска градина "Малкият принц"

В Деня на народните будители, с вълнение и гордост споделяме поредните отличия за екипа на Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц”.

В навечерието на 1 ноември, Катерина Илиева и Росица Русева от Частна детска градина “Малкият принц” и Марина Маринова от Частно езиково училище “Малкият принц” бяха удостоени с Общинско отличие на млад учител за мотивиран и добър старт в учителската професия.

Журналист и филолог по образование, учителка Катя продължава своето академично развитие със специална педагогика и логопедия и вече втора учебна година работи с най-малките ни възпитаници. С много любов и ентусиазъм успява да превърне периода на адаптация във вълнуваща емоция чрез разнообразни вълшебни и приказни сюжети. Децата я обичат и с интерес се включват в различни театрално-творчески дейности, двигателни активности и игри-драматизации.

Отличие Млад учител - Частна детска градина "Малкият принц"

Росица Русева е учител по английски език в детска градина “Малкият принц” от учебната 2014-2015 година. Teacher Rossi е любим учител на децата, които с нетърпение очакват ежедневната среща в часовете по английски език. С усмивка и ентусиазъм провокира и насърчава децата да говорят езика и извън редовните учебни часове - в работата по локални, национални и международни проекти, сред природата, дори при ежедневните рутинни дейности и хигиена. Учителка Роси ежегодно подготвя деца, желаещи да се явят на изпити по английски език по формата GESE (Graded Exams in Spoken English), а резултатите са със 100% успеваемост.

Изискана млада дама с чувство за естетика и творчески подход в ежедневната педагогическа дейност, Марина Маринова е и амбициозен учител, поставящ високи цели пред своите малки и големи ученици. Винаги усмихната и позитивна, учителка Марина работи с екипа на “Малкият принц” още от студентската скамейка, като арт-консултант към творческите школи. Под нейно ръководство децата се извяват и печелят множество национални и международни конкурси, а рисунките им намират място в престижни каталози и издания.

Поздравяваме колегите за отличието “Млад учител” и им пожелаваме да работят с нестихващ ентусиазъм, да събуждат за знание деца, ученици и учители, да откриват и развиват потенциални заложби, дарби, дарования!

Общински отличия "Млад учител" за екипа на "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 28 Сеп 2023
  Родителски срещи 9. и 12. клас от 17:00ч. до 18:00ч.

 • 28 Сеп 2023
  Родителска среща - "Слънчице" - 2 група от 17:00ч. до 17:40ч.

 • 28 Сеп 2023
  Родителска среща - "Лисичка" - 3 група от 17:40ч. до 18:20ч.

 • 28 Сеп - 28 Сеп
 • 29 Сеп - 05 Окт
 • 06 Окт - 25 Дек
 • 25 Дек - 26 Дек