bgzh-CNendekkrutrukuz

Общински отличия "Млад учител" за екипа на "Малкият принц"

01Ное2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Отличие Млад учител - Частна детска градина "Малкият принц"

В Деня на народните будители, с вълнение и гордост споделяме поредните отличия за екипа на Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц”.

В навечерието на 1 ноември, Катерина Илиева и Росица Русева от Частна детска градина “Малкият принц” и Марина Маринова от Частно езиково училище “Малкият принц” бяха удостоени с Общинско отличие на млад учител за мотивиран и добър старт в учителската професия.

Журналист и филолог по образование, учителка Катя продължава своето академично развитие със специална педагогика и логопедия и вече втора учебна година работи с най-малките ни възпитаници. С много любов и ентусиазъм успява да превърне периода на адаптация във вълнуваща емоция чрез разнообразни вълшебни и приказни сюжети. Децата я обичат и с интерес се включват в различни театрално-творчески дейности, двигателни активности и игри-драматизации.

Отличие Млад учител - Частна детска градина "Малкият принц"

Росица Русева е учител по английски език в детска градина “Малкият принц” от учебната 2014-2015 година. Teacher Rossi е любим учител на децата, които с нетърпение очакват ежедневната среща в часовете по английски език. С усмивка и ентусиазъм провокира и насърчава децата да говорят езика и извън редовните учебни часове - в работата по локални, национални и международни проекти, сред природата, дори при ежедневните рутинни дейности и хигиена. Учителка Роси ежегодно подготвя деца, желаещи да се явят на изпити по английски език по формата GESE (Graded Exams in Spoken English), а резултатите са със 100% успеваемост.

Изискана млада дама с чувство за естетика и творчески подход в ежедневната педагогическа дейност, Марина Маринова е и амбициозен учител, поставящ високи цели пред своите малки и големи ученици. Винаги усмихната и позитивна, учителка Марина работи с екипа на “Малкият принц” още от студентската скамейка, като арт-консултант към творческите школи. Под нейно ръководство децата се извяват и печелят множество национални и международни конкурси, а рисунките им намират място в престижни каталози и издания.

Поздравяваме колегите за отличието “Млад учител” и им пожелаваме да работят с нестихващ ентусиазъм, да събуждат за знание деца, ученици и учители, да откриват и развиват потенциални заложби, дарби, дарования!

Общински отличия "Млад учител" за екипа на "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 20 Апр 2024
  XVIII Математическо състезание "Малкият принц" Цял ден

 • 01 Май 2024
  Ден на труда Цял ден

  Неработен ден

 • 06 Май 2024
  Гергьовден. Ден на храбростта и Българската армия. Цял ден

  Официален празник.

 • 20 Апр - 07 Май
 • 08 Май - 21 Май
 • 24 Май - 28 Май
 • 28 Май - 11 Юни
 • 11 Юни - 15 Юни
 • 14 Юни - 21 Юни
 • 21 Юни - 28 Юни