bgzh-CNendekkrutrukuz

Първи открити уроци

28Окт2019
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Първи открити уроци - Частно училище "Малкият принц"

Най-малките ученици на Частно езиково училище “Малкият принц" първи се изявиха пред родители и гости в последните дни на месец октомври.

На тематичните открити уроци, включващи учебно съдържание от български език, математика и околен свят, първокласниците показаха знания и умения, свързани със строежа на езика, ръкописа, текстовите задачи, логическото мислене и природните явления и процеси.

Учениците работиха по темите "За книгите..." и “Успяваме заедно” и се изправиха пред предизвикателствата за разбирането на информация, работа в екип, умения да доказват твърдения.

По време на откритите уроци прозвучаха интересни факти за книгите, а деца и родители заедно анализираха, дискутираха и се вълнуваха по различни въпроси. Думите "ценност", "знание", " успех" и “заедно” бяха ключови, а на финала екипната работа на деца, родители, учители завърши с общи картини по темите “Малкият принц” и “Есен в гората”.

Желаем успех на първокласниците и осъзнато учене с емоция, защото това вдъхновява!

Първи открити уроци - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога