bgzh-CNendekkrutrukuz

Коледен мюзикъл “Страна на чудесата”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Коледен мюзикъл - Частно училище "Малкият принц"

Феерия от вълшебства и безброй необикновени приключения завладяха сцената на Коледния мюзикъл “Страна на чудесата” по мотиви от творбите на Луис Карол “Алиса в страната на чудесата” и “Алиса в огледалния свят”.

Повече от сто деца от начален етап на Частно езиково училище “Малкият принц” се превъплътиха в любимите на децата герои от незабравимите книги на писателя-математик. Развълнуваните зрители със затаен дъх съпреживяваха емоционалните вокални и танцови изпълнения на талантливите малки актьори. Незабравимо впечатление оставиха и оригиналните реплики на персонажите, в които хуморът и мисловната провокация се преплитаха - художествен ефект, импониращ в еднаква степен на децата и възрастните. Сценичният празник на въображението и фантазията завърши с пристигането на най-дългоочаквания гост - Дядо Коледа, който пожела на малки и големи здраве, радост, светлина в душите и доброта в сърцата.

Коледен мюзикъл “Страна на чудесата” - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога