bgzh-CNendekkrutrukuz

Нашата Коледа

19Дек2019

Нашата Коледа

 1295  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Коледен мюзикъл - Частно училище "Малкият принц"

Спектакълът "Нашата Коледа", вдъхновен и реализиран при съвместната работа на учениците в прогимназия "Малкият принц" и IT Гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери", ни върна към българската традиция.

Нашата Коледа, изтъкана от ценности, закичена с гюл и здравец, постлана с гостоприемство и добри думи, пламтяща като бъдник след благословията на стопанина. Спектакълът, проговорил с мъдростта и тънкия хумор на Радичков, ни разказа любими приказки, оживя чрез куклите и детските гласове, изви се на вито хоро и ни даде вдъхновение и усмивки за предстоящата година. Светли празници!

Нашата Коледа - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога