bgzh-CNendekkrutrukuz

Празнични дни с "Малкият принц"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Коледен мюзикъл - Частно училище "Малкият принц"

Уважаеми родители, партньори, съмишленици и приятели!

Благодарим Ви за споделените мигове и емоции, вдъхновението и доверието през изминалата 2019 година!

С пожелания за Светли Рождественски празници и успешна Нова 2020 година, Ви информираме за празничното ни работно време:
От 21.12.2019 до 05.01.2020 г. вкл. - Коледна ваканция за Частно езиково училище “Малкият принц” и Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”
От 21.12.2019 до 01.01.2020 г. вкл. - Коледна ваканция за Частна детска градина “Малкият принц”. На 2 и 3 януари детската градина ще работи със сборна група.
Административният офис в Двореца на културата и спорта ще отвори врати отново на 6 януари.

По време на празничните дни, “Малкият принц” гостува в Делта планет мол - Варна, където Ви каним Ви да разгледате изложбата на нашите талантливи художници от школата по изобразително изкуство.

Празнични дни с "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога