bgzh-CNendekkrutrukuz

Бяло училище "Банско 2020"

07Фев2020
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Бяло училище  - Частно училище "Малкият принц"

Много спортни предизвикателства, позитивни емоции и вълнуващи срещи с красивата природа на Пирин планина!

Така над 90 ученици от Частно езиково училище "Малкият принц" и IT Гимназия "Екзюпери" и техни родители ще запомнят Бяло училище "Банско 2020".

Снежните писти за поредна година посрещнаха скиори и сноубордисти в нивата "начинаещи", "напреднали" и "експерти". По традиция ски обучението се съчетаваше с активна учебна дейност, включително във виртуалната класна стая. Свободното време беше посветено на баскетбол, футбол, доджбол, хандбал, тенис на маса и забавни подвижни игри за най-малките ученици. Почитателите на динамичния отдих имаха възможност за занимания с пластика и стречинг.

Не пропуснахме и възможността да се разходим из романтичните улици на Банско и да се насладим на оригиналната архитектура на възрожденските къщи. Посетихме музея на Никола Вапцаров. Научихме интересни факти за живота и поезията му.

Разделяме се с Пирин планина, заредени с много енергия и с малко носталгия по отминалите зимни дни. До нови срещи на Бяло училище "Банско 2021"!

Бяло училище "Банско 2020" - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога