bgzh-CNendekkrutrukuz

С благодарност за Бяло училище "Банско 2020"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Бяло училище  - Частно училище "Малкият принц"

Уважаеми родители, като партньори и съмишленици в нашето бяло приключение “Банско 2020”, бихме искали да Ви благодарим за доверието, споделените емоции и ценности!

Високо оценяваме оказаното от Вас съдействие и помощ към ръководителите на бялото училище. Вашата подкрепа допринесе за пълноценната грижа на учителите към децата и комфорта на нашата зимна приказка.

С вълнение споделяме Вашите думи, които ни мотивират и вдъхновяват за чиста обич и внимание към нашите деца в ежедневието и спортните предизвикателства:

“Безкрайно благодарим за прекрасните емоции, позитивния заряд, за неслизащата от лицата ни усмивка!
Екипът от учители е невероятен! Професионалисти и изключителни личности. Справиха се със всяка възникнала ситуация с лекота и позитивизъм, създаваха нестихващо разнообразие от занимания, веселие и емоции за децата и за нас - родителите. Щастливи сме, че бяхме част от всичко това и имахме удоволствието да видим децата си в неформална среда, сред техните съученици и учители.
С благодарност и огромно уважение към Вас, бихме желали да отбележим колко добри и възпитани деца сме отгледали всички заедно!
Непременно ще участваме и в следващи лагери и ще ги очакваме с нетърпение!
Благодарим!”
от родителите :)

От името на семейства Павлови още веднъж огромна благодарност на прекрасния учителски екип за всеотдайността, професионализма и позитивния заряд! Всички заедно прекарахме незабравима зимна ваканция! Желаем ви от сърце дълъг, спокоен и безгрижен уикенд и бъдете здрави!
Семейства Павлови

Благодарим Ви за грижите за нашите деца! Прекарали са страхотно!
Силвия Матева

Павлин каза, че е изкарал страхотно! Благодаря от сърце, мили учители, за грижите и за всичко, което направихте за да остане и това Бяло училище незабравимо!
Маргарита Надворни

Благодаря Ви много!!! Василиса е щастлива!!! Емоции! Спорт! Танци!
Ирина Валериевна

Благодарим Ви от сърце за всичко, мили учители!!!
Невена Христова

Ани, всеки ден Ви се възхищаваме на теб и учителят Тошко! На Вас също, Поли Добрева, Надя Попова, учителят Емо, учителка Йоана... БЛАГОДАРИМ Ви! Страхотен тандем!
Мирослава Ганчева

Благодарим Ви! На Мая лагера и е харесал много! За нея Вие винаги ще си бъдете нейните любими учители!
Деси Иванова

Много сме благодарни за зимния лагер! Всичко беше чудесно!
Назар Журов

Благодарим Ви за грижата и вниманието!
Юлия Александровна

Изразявам своето уважение и благодарност към преподавателите, които се грижеха за нашите деца! Децата ви обичат и се радват, че сте техни учители! Дори и вече в други училища, Ви носят в сърцата си и говорят за Вас с много топлина!
Деница Иванова

“За първи път от много години съм част от такава мащабна организация на деца и възрастни и съм възхитена, благодарна, учудена на търпението, последователността, дълновидността и енергията, с която всички учители управляваха процесите. Личи си от всяка взаимовръзка деца-учители, че има уважение, търпимост и ангажираност, която впечатлява и своевременно учи на добродетели.
С искрено уважение и благодарности към:
Учителка Надя - за великолепния педагогически усет към нуждата на всяко дете. Прекрасен подход - ангажиращ, непреклонен, но с много любов и логичен, помагащ на детето да разбере причината за всяко свое действие и последствията от всяко противодействие.
Учител Тошко - за неговия спортен хъс, методичен и твърд, но с много приятелски маниер на обучение. Балансирана енергия за дългите денонощия, в които активността на децата в два сутринта, бе еднакво добре управлявана, както и през деня.
Учителка Поли с невероятната енергия, усмивка и ангажимент, както за децата, така и за майките, да създава емоционален и активен ден.
Учителка Ани с постоянната си грижа всеки да се чувства добре и да изтъкне позитивните прояви на децата, в нелеките условия на променящите се приоритети, наложени най-вече от климатичните условия.
Личеше във всяко взаимодействие добра хармония, пресметнат риск, добър план, отработени в годините практики и отвореност за комуникация.
Аз, като част от родителския състав, се забавлявах неимоверно на плътно ангажираното ежедневие на децата, огромната отговорност на учителите, които нито за миг не показаха раздразнителност, а знам, че са уморени от денонощното бдене над децата ни.
Мили учители, заслужавате нашето най-голямо и безусловно уважение.
Прегръдки на всички Ви!”
Магдалена Маринова

С благодарност за Бяло училище "Банско 2020" - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога