bgzh-CNendekkrutrukuz

Извънредно положение

13Мар2020
4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (8 гласа)
Извънредно положение - Частно училище "Малкият принц"

Със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, се въвеждат противоепидемични мерки на територията на България в срок до 12.04.2020 г.

Уважаеми родители,
Във връзка с обявеното решение от 26.03.2020 г. на Народното събрание за извънредно положение и заповед №РД-01-124/13.03.2020 г. на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, се въвеждат следните противоепидемични мерки на територията на България в срок до 12.04.2020 г.:
- преустановяват се учебните занятия и всички извънкласни дейности в училищата, университетите и в другите обучителни институции и организации;
- преустановяват се посещенията на децата в детските ясли и детските градини;
- преустановяват се всички групови форми на дейност и работа с деца и ученици извън системата на предучилищното и училищното образование, които се организират и провеждат от физически и юридически лица, независимо от правно-организационната им форма;

В Частно езиково училище “Малкият принц” и Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” продължаваме учебната дейност във виртуалните класни стаи по класове и предмети.

Детска градина “Малкият принц” затваря врати за посещения до 29 март, и пренасочва взаимодействието с деца и родители в затворените групи в Интернет пространството.

Следете актуална информация на електронната ни страница и социалните канали.

Уважаеми родители, скъпи деца и ученици, да проявим социално отговорно поведение, спазвайки стриктно разпоредбите на МЗ. От нашето самосъзнание и дисциплина зависи по-скорошното премахване на рестрикциите.
Бъдете здрави!

Извънредно положение - 4.0 out of 5 based on 8 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога