bgzh-CNendekkrutrukuz

Виртуалното обучение продължава!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Виртуалното обучение продължава! - Частно училище "Малкият принц"

Извънредната ситуация, в която се намира светът и обявените мерки за превенция в България, изискват нови решения, единение и солидарност.

Уважаеми родители,
В тези условия лекарите работят, за да спасяват животи и опазят здравето ни, а учителите сме призвани да съхраним духа, емоцията, жаждата за живот и знание. Приемаме своята мисия, дълг и отговорност да опазим вярата и силата на личността. В тази обща мисия участвате и Вие, уважаеми родители. Благодарим Ви!

Жизнеността на традициите и иновациите са сред ценностите на Частно училище и детска градина "Малкият принц", IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери", които живеем отдадено на потребностите на децата ни, за спокойствието на далновидните ни родители. Екипът ни - доказани професионалисти, отново е подготвен и създал ресурси и организация за ежедневно виртуално обучение с децата и електронна кореспонденция за консултации с родителите по въпроси, които Ви вълнуват.

Всеки клас и всеки ученик разполага с ресурсите на виртуалната си класна стая в Google Classroom, водена от класния ръководител и всеки учител по учебни предмети от I до XII клас. Учителите ще приобщят учениците към учебните теми и дискусии, ще им предложат интересни форми за упражнения и забавления, но ни е необходимо и Вашето активно съдействие.

Вярваме, че моментните предизвикателствата ни предоставят възможност да утвърдим общите ни ценности, да усетим значимостта на позитивната нагласа, стойностните отношения на партньорство и доверие между нас, в името на децата ни.
Бъдете здрави!
Татяна Петрова

Виртуалното обучение продължава! - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога