bgzh-CNendekkrutrukuz

Когато литературата срещне киното, за да си говорят за ДОБРОТО!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Когато литературата срещне киното - Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на едни от най-светлите празници в училище “Малкият принц” се говори за доброто, за смирението и състраданието.

В часовете на 6 клас, посветени на Йовковото творчество, гостува режисьорът на филма “Серафим” - Ваня Донева. Виртуалната класна стая се превърна в снимачна площадка, където учениците имаха възможност да влязат в ролите на режисьори и актьори, осмисляйки посланията на хуманиста Йовков през очите на киното.

Благодарности за артиста Ваня Донева, защото с лекотата и чистосърдечието на Серафим, подари на възпитаниците едно вълнуващо изживяване. Литературното приключение с привкус на кино припомни, че вярата и надеждата в днешния ден са особено ценни, а доброто - всеки носи в сърцето си.

Когато литературата срещне киното, за да си говорят за ДОБРОТО! - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога