bgzh-CNendekkrutrukuz

Урок по литература с Ева Веселинова

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Урок по литература с Ева Веселинова - Частно училище "Малкият принц"

В седмица, богата на гостувания, учениците от 7 клас на училище “Малкият принц” имаха един по-нестандартен час по литература.

Те се пренесоха в студиото на “Господари на ефира” и разследваха дали в днешно време все още може да се срещне бай Ганьо.

Журналистката Ева Веселинова разпалено дискутира със седмокласниците ценностите на Алековия герой и арбитрира в състезание за най-добра литературна характеристика чрез виртуална кръгла маса. Гостуването завърши с обещание за следващи срещи!

Ето как електронното обучение може бързо да скъси пътищата не само “До Чикаго и назад”, но и към нестандартни и силно мотивиращи подходи на работа.

Отправяме благодарности към Ева за професионализма, емоциите и за предизвикателството, с което провокира учениците от 7 клас!

Урок по литература с Ева Веселинова - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога