bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученето - да изследваш идеята

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Ученето - да изследваш идеята - Частно училище "Малкият принц"

Споделен опит от провокациите във втори клас, от атмосферата "да бъдеш изследовател и творец", съхранявайки детското любопитство и желание за експериментиране.

Пътищата, по които учениците възприемат информацията са различни. Всяко дете има свой начин на учене, чрез който да вдъхнови връзките така, че цялата информация да се сглоби на едно място и да придобие смисъл според неговата индивидуалност. Какво ще кажете за класна стая, в която цялата информация се съхранява на едно място и е представена по най-различни начини?!

Учениците имат възможност да разглеждат анимирани презентации, да гледат видео уроци, да ползват различни електронни ресурси, интерактивни упражнения и игри, да участват във видео срещи, да работят по проекти - всичките направени специално за тях. Всяко дете може да използва многократно тези ресурси, съобразно своите индивидуални потребности, но може да бъде и активен участник в създаването им. Практика, ежедневие, вдъхновение, реалност, която изпълва дните ни, мотивира целите, въздъхва увереност и постоянство!

Ученето - да изследваш идеята - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога