bgzh-CNendekkrutrukuz

Петнайстият ден на септември!

15Сеп2020
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Петнайстият ден на септември! - Частно училище "Малкият принц"

След ваканционните дни, в училище "Малкият принц", където се срещат обичта и знанието, доверието и загрижеността, принадлежността и отговорността, фанфари събраха деца, родители и учители за първия учебен ден.

Вълнуващ за малки и големи 15 септември отекна в пъстротата на очакванията, в слънчевите усмивки, в емоционалните срещи, детски смях, радост и настроение. Г-жа Татяна Петрова, създател и директор на Частно езиково училище “Малкият принц”, приветства ученици, родители, съмишленици и приятели:
“Добре дошли отново в училище „Малкият принц” с предложение за неизбродно и вълнуващо пътуване по пътя на знанието, с креативност и неукротима творческа енергия. С устрема да овладяваме умения и компетенции, като не забравяме красотата на човешкото общуване, което създава трайни личностни отношения и приятелства завинаги!”

В тържественото откриване на учебната година участие взеха най-малките ученици. Безброй вълнения имаше за първокласниците, които заедно с учителка Надя Попова прекрачиха за първи път прага на училището.

За щастието, надеждите, летните спомени и порастването, разказаха с песни и танци учениците от втори, трети и четвърти клас. Първият учебен час, първите срещи между приятели, първите думи от учителите поставиха началото на нашето пътешествие. Пожелаваме ярки изяви, дръзки мечти, смели надежди, креативни идеи, и високи постижения!

Да е здрава, вдъхновена и успешна учебната 2020/2021 година!
На добър час!

Петнайстият ден на септември! - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога