bgzh-CNendekkrutrukuz

Ден първи на новата учебна година!

4.75 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 (4 гласа)
Отново на училище!  - Частно училище "Малкият принц"

Отново е 15 септември - празнуват ученици, учители, родители! Деца, пораснали с едно лято, копнеещи да видят старите си приятели, да седнат на чиновете, опазили тайните им, да усетят атмосферата на класната стая, запечатала спомена на теореми, формули, разкази и дати, от веселия и приключения.

Първи учебен ден, ново начало, нов порив за пътешествия по планетите на Знанието, Радостта, Любовта и Добротата, заедно с “Малкият принц”!

Нека не стихва жаждата ни за знания в класната стая или във виртуалната среда! Започва пътят към необятните простори на учението, на добротата, на човечността… Започва още една учебна година, в която учители и родители, влагаме неуморно усилията и надеждите си за успеха на нашите деца! Изправени сме пред поредното предизвикателство, готови сме да го посрещнем с мъдрост, сила и воля за успех!
Пожелаваме си здрава, вдъхновена и успешна учебна година!
На добър час!

Ден първи на новата учебна година! - 4.8 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога