bgzh-CNendekkrutrukuz

Вицепрезидентът е от училище “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Вицепрезидентът е от училище - Частно училище "Малкият принц"

Ученик от прогимназиален етап на Частно езиково училище “Малкият принц” е вицепрезидент в училищната общност.

Електронно премина гласуването за вицепрезидент на ученическия парламент в Частно езиково училище “Малкият принц”. Малко преди това кандидатите се представиха в ефира на ученическото радио. След оспорвана надпревара за вицепрезидент бе избран Даниел Комаров от V “а” клас.

Той е енергичен, инициативен, с чувство за хумор, комуникативен. Успешно участва в състезания и олимпиади по информационни технологии. Има изразен интерес в областта на историята и географията.

Отново в ефира на радиото, Дани положи своята клетва, като обеща да представя с гордост училището в събития, олимпиади и състезания, бъде гласът на съучениците си и да бъде мостът, свързващ учители и ученици.

Първата официална среща на новия Ученически парламент, с президент Евдокия Рубанович от IT Гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” и вицепрезидент Даниел Комаров от Частно езиково училище “Малкият принц”, ще се проведе във вторник, 6 октомври.

Поздравления за новите лидери! С вдъхновение и висока творческа активност, увличайте младите хора на гимназията и училището. Пожелаваме успешен мандат, търсени и вълнуващи предизвикателства в екипа на училищната общност! Очакваме партньорство за ефективни решения!

Вицепрезидентът е от училище “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога