bgzh-CNenrutruk

Преминаване към обучение в електронна среда от разстояние

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Преминаване към обучение в електронна среда от разстояние - Частно училище "Малкият принц"

На основание Протокол от заседание на областния кризисен щаб за ограничаване на вирус COVID-19 на територията на област Варна се преминава към обучение в електронна среда от разстояние (ОЕСР) за учениците от VI до XII клас от 12.11.2020 г. до 22.11.2020 г. включително.

На основание заповед №РД09-2924/26.10.2020 г. на министъра на образованието и науката и анкетно проучване от 10.11.2020 г., 80% от родителите предпочитат дневна присъствена форма на обучение за своите деца и само 20% - ОЕСР, е взето решение учениците от I до V клас включително да продължат своето обучение в дневна присъствена форма.

В случай, че след 22.11.2020 г. няма разпореждане на национално или регионално ниво, Частно основно училище "Малкият принц" ще продължи обучението на учениците в дневна присъствена форма. Изключения се допускат по смисъла на чл. 40а, ал.4, т.3 от Наредба 10, при условията на чл. 12, ал. 2 от ЗПУО за преминаване към обучение в електронна среда от разстояние по желание на родители, като се подава заявление и декларация в учебен отдел по електронен път.

Уважаеми родители,
Благодарим Ви за доброто сътрудничество и отговорно поведение за опазване живота и здравето на нашите деца и близки. Разчитаме в училище да идват само здрави деца, а в случай на здравословно неразположение, да бъдем уведомени своевременно.
Бъдете здрави!

Преминаване към обучение в електронна среда от разстояние - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога