bgzh-CNendekkrutrukuz

Партньорски дебат на английски език

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Партньорски дебат на английски езикт - Частно училище "Малкият принц"

Приятелство във виртуалното пространство между учениците от Частно основно училище “Томас Едисън”, гр. София и Частно езиково училище “Малкият принц”, гр. Варна

На 2 февруари учениците от 6.б клас на Частно езиково училище “Малкият принц” имаха виртуална среща в часа по английски език с връстниците си от Частно основно училище “Томас Едисън”, гр. София. Децата направиха своеобразен дебат на английски език и изразиха мнението си за добрите и лошите страни на виртуалното обучение. В спокоен и приятелски тон се чуха много интересни и добре аргументи мнения и от двете страни. Учениците разумно отчетоха и положителните страни като повече свободно време и възможност за организиране на работата според собствените нужди, също и многобройните онлайн ресурси, които улесняват ученето, и отрицателните - главно липсата на социални контакти на живо, дългите часове пред компютъра и последващите здравословни проблеми, обездвижването, лесното разсейване и т.н.

Часът отмина неусетно и последващите коментари на децата бяха: Кога ще го направим отново?! Беше фантастично!

Партньорски дебат на английски език - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога