bgzh-CNendekkrutrukuz

Ново начало в пети клас

11Фев2021
4.7 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.70 (10 гласа)
С три букварчета в първи клас - Частно училище "Малкият принц"

Частно езиково училище "Малкият принц" за втора година обявява прием за математическа паралелка.

Традицията в чуждоезиковото обучение по френски език е жива и продължава вече 26 години, партнирайки на любовта ни към малкия звезден принц и гениалния му автор.

Отново ще приемем паралелка с 5 часа седмично обучение по английски език - от ниво Flyers и 4 часа седмично начално обучение по френски език.

В математическата паралелка ще се изучават 7 часа математика, 5 часа английски и 2 часа руски език седмично. Приемът включва тест и/или участие в Математическото състезание "Малкият принц".

Спецификата на тийнейджърската възраст изисква деликатност от учителите както и методи и подходи, които да провокират вътрешната им мотивация, активност и отговорност за своето развитие и личностно утвърждаване. Разработената авторска програма "Креативност и комуникация" подпомага развитието на самонаблюдение, самоконтрол и самоактуализация на потенциала - важни въпроси, които стоят само на вниманието на екипа професионалисти от "Малкият принц".

Какво още:

Частно езиково училище "Малкият принц"- Създаваме личности на успеха!

Ново начало в пети клас - 4.7 out of 5 based on 10 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога