bgzh-CNendekkrutrukuz

Ден на Левски

18Фев2021

Ден на Левски

 1482  

4.4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.40 (5 гласа)
Сребърен статут по програма Addvantage на Британски съвет 2021 - Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на Деня на Левски, шестокласниците почитат паметта на Апостола

Съпреживяването на този паметен ден за всеки от нас е винаги специално. Събуждат се чувства на гордост, на обич и принадлежност, но същевременно тъга. Шестокласниците от училище “Малкият принц”, вдъхновени от делото и завета на Апостола и работейки в екип, създадоха емоционална презентация, посветена на Дякона. Учениците подготвиха рецитал на Ботевата творба “Обесването на Васил Левски”, а в утрешния ден ще поднесат цветя на паметника на Апостола в морската градина, за да почетат светлия пример и саможертвата на безсмъртния национален герой.

Презентация на тема "Левски"

Ден на Левски - 4.4 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога