bgzh-CNendekkrutrukuz

Четене на два гласа

05Дек2012

Четене на два гласа

 3705  

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)
Трето издание на международния франкофонски проект „Четене на два гласа”

На 11 декември бе официално открито третото издание на франкофонския проект “Четене на два гласа”. Алианс Франсез – Варна за поредна година събра множество любители на книгите от различни възрасти. {socialbuttons} Като верен участник в ежегодния международен проект, Училище “Малкият принц” се включва отново с желание в инициативата на Община Варна, Северния департамент – Франция и Белгия. На откриването официален гост бе писателката на юношеска литература Натали Бризак. Тази година в благородното литературно съревнование се включват четири училища, а темата на трите детски френски книги за четене е спорта и по-конкретно Олимпийските игри. Проектът ще продължи до м.май, като през този период учениците и възрастните дами ще се срещнат, за да прочетат книгите и да подготвят тематични рисунки и колажи по съдържанието на книгите.

Да пожелаем успех на младите франкофони и приятно четене!!!


  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога