bgzh-CNendekkrutrukuz

Начало на творческите предизвикателства

3.7692307692308 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.77 (13 гласа)
Начало на творческите предизвикателства - Частно училище "Малкият принц"

Месец октомври дава старт на чуждоезиковите, математически и творчески школи с “Малкият принц” и “Екзюпери”

Започнаха вълнуващите срещи с учителите експерти, вдъхновяващи творци на Частно езиково училище „Малкият принц” и Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”, които да обогатяват, надграждат и развиват личностния потенциал на всяко дете и ученик!

Счита се, че средата на материалния и духовния свят на децата е изключително важна за качествено емоционално преживяване на учебния процес. Затова създаваме креативна творческа атмосфера за провокация на интелекта и поведението, на знанията, уменията, нагласите и отношенията към ученето, общуването и умението да се прави успешен избор. Стимулираме творческите заложби и способности, работа в екип и лидерство за вдъхновение и израстване на личността.

Потърсихме педагогическите технологии на реформаторската и съвременната педагогика. Сред тях избрахме идеите на Фрeне, Рудолф Щайнер, Амонашвили, Монтесори, Матюгин, Тони Бюзан, сугестопедичния метод на д-р Лозанов и още и още… Така децата и учениците учат, творят, забавляват се и чрез играта овладяват трайни знания – с радост, любов и без умора.

В необятния свят на творческо пътешествие с “Малкият принц” и "Екзюпери" повишаваме самочувствието на деца и ученици, разширяваме светогледа, стимулираме и удовлетворяваме естетическите им потребности и необходимост от хармонични взаимоотношение и общуване.

Целенасочената системна работа в езиковите, математически и творчески школи на “Малкият принц” и "Екзюпери" гарантира успехите на всички участници, които го доказват в конкурентна среда на олимпиади и състезания, в концерти и конкурси, с придобиване на международни сертификати, много грамоти и отличия.

Създаваме личности на успеха!
Благодарим Ви, че ни се доверихте!

Начало на творческите предизвикателства - 3.8 out of 5 based on 13 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога