bgzh-CNenrutruk

Национален литературен конкурс "Млад писател"

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (8 гласа)
Ученик на месеца - Ноември 2021 - Частно училище "Малкият принц"

Най-младият ученик, класиран за участие на втори етап в Национален литературен конкурс "Млад писател" 2021 е Михайло Миронов от Частно езиково училище “Малкият принц”.

Литературният конкурс "Млад писател" се провежда на територията на цялата страна и в него могат да участват всички ученици от седми до дванадесети клас. Тази година в изданието на конкурса се включиха рекорден брой участници. След оценка на всички произведения и отговори на поставените задачи, журито избра 12 ученици измежду всички участници. Организаторите споделят:
“Беше ни изключително трудно измежду всички талантливи ученици да отсеем едва дванадесет, които да се явят на втория етап. Но регламентът е категоричен.”

Седмокласникът е участвал с фантастичен разказ и попълване на въпросник с много и различни по вид питания. Подготовката му е задълбочена, благодарение на школата по Творческо писане към Частно езиково училище “Малкият принц”, с ръководител г-жа Евгения Радева. Михайло ще участва във втория етап на литературния конкурс, който ще се проведе на 17-и декември 2021 г. (петък) в гр. Габрово.

Пожелаваме нови творчески и литературни успехи на талантливия млад писател!

Национален литературен конкурс "Млад писател" - 4.5 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога