bgzh-CNenrutruk

Национален турнир по фехтовка

3.8571428571429 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.86 (7 гласа)
Национален турнир по фехтовка - Частно училище "Малкият принц"

Първо място за Валентин Табаков, ученик в Частно езиково училище “Малкият принц” в Национален турнир по фехтовка за Купа "Пазарджик".

Поздравяваме шестокласника Валентин Табаков, спечелил златен медал при мъжете до 13 години в турнира на шпага за Купа „Пазарджик“. Състезание, втори кръг от Купа България, организирано от Спортен клуб “Пентатлон”, гр. Пазарджик, със съдействието на Българска федерация по фехтовка.

Спортните успехи на младия фехтовач се дължат на съзнателната и упорита подготовка в Спортен клуб „Черно море – 69“, със старши треньор Живко Чавдаров.
Валентин, пожелаваме ти нови спортни успехи и призови места!

Национален турнир по фехтовка - 3.9 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога