bgzh-CNendekkrutrukuz

Литературен лауреат

10Ян2022
4.4285714285714 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.43 (14 гласа)
Литературен лауреат - Частно училище "Малкият принц"

Трето място за Михайло Миронов, ученик от 7. а клас на Частно езиково училище “Малкият принц” в Национален литературен конкурс “Млад писател” 2021.

След класирането си за участие във втори етап на Националния литературен конкурс, Михайло е удостоен с висока награда за оригиналност и находчивост в областта на литературата. Той е най-младият лауреат в историята на конкурса. Вторият етап на конкурса се проведе на 17-и декември 2021 г. (петък) в гр. Габрово. След откриването на събитието участниците се срещнаха със съвременни писатели. Литературната работа в екип и самостоятелното творческо писане дадоха началото на състезателния ден, а оживените дискусии бяха основна част от програмата на втория етап в конкурса.

Последните минути преди обявяването на лауреатите бяха напрегнати, но донесоха много усмивки и поводи за гордост. Участниците са наградени на тържествена церемония в Актовата зала на Априловската гимназия. Те получиха своите медали, грамоти, подаръци, сувенири, лакомства и изненади лично от директора - госпожа Елвира Христова.

Поздравления, Михайло!
Щастливи сме, че “Малкият принц” ти дава възможност и тласък да разпериш криле в литературното поприще. Не спирай да мечтаеш и да пишеш! Пожелаваме ти много нови успехи в необятния и безграничен свят на литературата и творчеството!

Литературен лауреат - 4.4 out of 5 based on 14 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога