bgzh-CNenrutruk

Второ място в Олимпиада за бъдещи студенти по интелигентност

4.6666666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.67 (12 гласа)
Второ място в Олимпиада за бъдещи студенти по интелигентност - Частно училище "Малкият принц"

Сребърно отличие за Михайло Миронов и Константин Колев, ученици на Частно езиково училище “Малкият принц” в категория английски език.

Екипът на FISO Olympiad организира онлайн олимпиада по математика, английски език, природни науки и изкуства, за да повиши мотивацията както на учители, така и на ученици. Ключовата компетентност, тествана от FISO онлайн, е логическа комбинация изследваща интелект, знания, умения и личностни качества. Целта е да се насърчи желанието на учениците за учене и критично мислене, както и изява в конкурентна международна среда. За 50 минути участниците отговориха на 20 тестови въпроса и още 5 с отворен отговор за доказване на грамотност и писмена култура. Михайло Миронов от 7. клас и Константин Колев от 5. клас се откроиха със своите познания по английски език и спечелиха сребърно отличие в своята възрастова група.

Вярваме, че това събитие мотивира учениците към любопитство, широта на мирогледа и желание да надскочат задължителния учебен стандарт.

Пожелаваме вдъхновение на всички ученици и техните учители за критично мислене, високи цели, личностно израстване, любов към математиката, изкуството, езиците и технологиите.

Второ място в Олимпиада за бъдещи студенти по интелигентност - 4.7 out of 5 based on 12 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога