bgzh-CNendekkrutrukuz

Незабравими летни приключения с “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Незабравими летни приключения - Частно езиково училище "Малкият принц"

Щуро, приключенско лято по суша, въздух и вода изпълни с радостни емоции ваканционните дни на децата в “Малкият принц” през месеците юни и юли.

Рекорден брой участници се впуснаха в приключенските седмици като изследователи, нещотърсачи, състезатели, читатели, приятели… На "Сървайвър в гората" и в “Морски приключения” децата изявиха откривателска страст и творчески дух, участвайки в креативни предизвикателства. Радостно оживление предизвикваха проектите с природни и подръчни материали, заниманията с конструиране, моделиране, изобразително изкуство и приложни арт-дейности. Нестихващ ентусиазъм съпътства спортните и състезателни игри, туристическо ориентиране, практически сръчности, водни спортове, конна езда, петъчните партита и пикници. Хит в програмата бяха кулинарните експерименти, поставящи децата в ролята на "мастър шеф".

Ето и отзиви от последната седмица в Лятно училище “Малкият принц”:
Бяхме състезатели от Формула 1 - никой не можеше да ни спре на картинг пистата!
Приготвяхме вкусотии като истински Мастър шефове!
В ролята на пирати, водихме битка в открито море, намерихме скритото вкусно съкровище и получихме първото си морско кръщене!
На сърф, каяк, катамаран, порихме вълните и се гмуркахме във дълбините на морето!
Сладоледеното парти беше най-вкусният и забавен завършек на щурото ни приключенско Лятно училище! Натрупахме незабравими преживявания!

Разделяме се с мъничко тъга и носталгия по отминалите дни, но с надежда за нови вълнуващи срещи, скъпи приятели!
Очакваме ви следващото лято за нови приключения!
Весела ваканция през август!

Незабравими летни приключения с “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога