bgzh-CNendekkrutrukuz

На добър час в новата учебна година

4.2 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.20 (5 гласа)
На добър час в новата учебна година - Частно езиково училище "Малкият принц"

В празничния ден на усмивки и фанфари, в 15-тия ден на септември, приветстваме учениците на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Добре дошли в юбилейната 30-а година за институцията и 28-ма за Частно езиково училище “Малкият принц”. Години на порастване и ново утвърждаване на идеите, философията и традициите на Образователен модел “Малкият принц”, създаващ личности на успеха!

Днес обявяваме началото на учебна година, верни на традициите, с дух на новатори, изповядващи творчество, иновативност, с необходимата доза бъдещност.

Скъпи ученици,
предизвикателствата на дигиталното общество извеждат на преден план технологичното образование, интеграцията на науките в програма STEAM и научните експедиции, но заедно с това - човешките взаимоотношения, емпатия, общуване, взаимодействие, класифицирани като уменията на човекът от 21 век, в едно с креативност, критично мислене, правене на избор и вземане на решение ...

Иновативните ни програми, съчетаващи чуждоезиково, технологично и личностно израстване ще направят учебния процес по-динамичен, интересен, творчески.

Щастливи сме с нашите прекрасни деца, в които виждаме неограничени възможности на вдъхновени творци, създатели, съзидатели. Радваме се на възможността да подкрепяме таланти и дарования, да разгръщаме творческата енергия, да даваме шанс за изява и разкриване личния потенциал на всеки ученик.

Да бъдем себе си, да бъдем истински! Да обичаме с цялото си сърце!
Честит празник на всички ученици, учители и родители!
Да бъде здрава, вдъхновена, творческа, успешна новата учебна година!
На добър час!

На добър час в новата учебна година - 4.2 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога