bgzh-CNendekkrutrukuz

За интересен, забавен и смислен училищен живот

4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (5 гласа)
За интересен, забавен и смислен училищен живот - Частно езиково училище "Малкият принц"

Моника Попова и Миа Николова са президент и вицепрезидент на Училищния ученически парламент към Частно езиково училище “Малкият принц” за учебната 2022-2023 година.

Предизборната кампания продължи цяла седмица и развълнува всички ученици, учители, родители. По предварително обявени критерии класовете предложиха своите кандидати. Смелите момчета и момичета, поели предизвикателството да се състезават, гарантираха активно младежко участие с мнения и предложения за вдъхновяващ, развиващ, интересен, забавен и смислен училищен живот.
Кандидатите по класове са:
Георги Христов - 5.а клас
Ивайла Комарова - 5.б клас
Моника Попова - 6.а клас
Борислав Младенов - 6.б клас
Миа Николова - 7.а клас
Момчил Василев - 7.б клас

Ето и част от подготвените видео обръщения:
Предизборно слово на Ивайла Комарова
Предизборно слово на Моника Попова

В изборния ден, 07.10.2022 г., кандидатите гостуваха на всеки един клас и представиха своите предизборни платформи. Последва гласуване.
За президент с най-голям брой гласове бе избрана Моника Попова от 6. а клас. За нея своя вот дадоха 37 ученици, повеждайки само с три гласа пред своята подгласничка. Миа Николова от 7. а клас спечели доверието на 34 гласуващи и през учебната 2022-2023 г. ще изпълнява длъжността вицепрезидент.

Поздравления за желанието и ентусиазма, с които вдъхновявате и емоционално въздействате за позитивна творческа среда за развитие. Мястото на Ученическия парламент в демократичния стил на управление на училището създава отношения, нагласи и примери за активна гражданска позиция в обществото утре.

Президентът встъпи в длъжност за своя мандат в рамките на учебната 2022-2023 година като положи клетва:

Клетва на президента на УУП 2022-2023 г.

За интересен, забавен и смислен училищен живот - 4.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога