bgzh-CNendekkrutrukuz

25 години Българска асоциация на частните училища

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (10 гласа)
25 години Българска асоциация на частните училища

Официално честване 25 години от създаването на Българска асоциация на частните училища - пътуваме заедно в бъдещето.

На 28 октомври 2022 г. отбелязахме четвърт век вдъхновение, новаторство и високи критерии за качествено образование в България. Създателите на асоциацията, приели предизвикателствата на времето да създадат отново частно образование в България, са радетели на хуманистичните идеи на реформаторската педагогика, на класическите традиции на образованието, както и търсачи на нови методи, средства форми, в съответствие с потребностите на младото поколение от XXI век.

Точно частното образование в България създаде и първите иновации, които предизвестиха иновативните процеси в държавните и общински училища. На тържественото събитие се утвърдиха постигнатите високи резултати в учебно-възпитателната работа в частните училища и детски градини, показани чрез авторски филм и училищни презентации. Получихме поздравление от много гости.

Кулминация в тържеството бе удостояването на учители новатори с Почетна грамота на БАЧУ “Паисий Хилендарски” в 3 категории:
- Лидерство за устойчиво организационно развитие; - Цялостни постижения в преподавателска дейност; - Иновативна преподавателска дейност и значими постижения от национален и международен характер.

За нас е чест Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц” и Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” да бъдем носители на 22 Почетни грамоти, като признание за любов и отдаденост на децата, висок професионализъм, иновативна учебно-възпитателна дейност, насочена не към миналото, а към бъдещето и екипен принос в развитие на частното образование в България.

НПризнателност за творческия път, колеги! Аплодисменти за отличените с Почетна грамота на Българска асоциация на частните училища учители:

Частна детска градина “Малкият принц”
Милена Иванова, Елица Стоянова, Татяна Добрева, Ваня Крамарска, Галина Йовкова, Полина Добрева.

Частно езиково училище “Малкият принц”
Светла Христова, Веселина Дамаскова, Надя Попова, Живка Марина, Иваничка Димитрова, Ани Иванова, Катерина Трифонова, Марина Тодорова, Десислава Гургурова, Емил Тачев.

Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”
Татяна Петрова, Мария Петрова, Евелина Йорданова, Юлия Маркова, Катя Марева, Красимира Анастасова, Тодор Джуров.

Благодарим на управителния съвет на асоциацията за високата оценка.
Предстои ни още едно честване - 30 години от създаването на Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц”. Тези юбилеи ни вдъхновяват, въпреки трудното време, да бъдем отново проактивни и подкрепящи децата за тяхното личностно израстване и най-добра реализация!

25 години Българска асоциация на частните училища - 5.0 out of 5 based on 10 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога