bgzh-CNendekkrutrukuz

Почитаме паметта на Апостола

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (8 гласа)
Почитаме паметта на Апостола - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учениците от Частно езиково училище “Малкият принц” почетоха великия син на България - Васил Левски.

Апостоле, от теб се учим всички!
Апостоле, ти пример си за нас!
България за теб била е всичко,
България е всичко и за нас!"

С тържествено шествие, стихове, песен и цветя пърокласниците и второкласниците се преклониха пред святото дело на Апостола на свободата!

По-големите ученици участваха с желание и интерес в тематичния урок за Дякона, задавайки въпроси като: Как си водил ти народа през онези "тъмни" дни?". Разсъждавайки за неговия героизъм, децата споделиха, че и те искат "да избавят света от несправедливостта и да се борят така, както той се е борил".

Първокласниците бяха подготвили невероятни проекти за Апостола, рецитираха стихотворения за него. Заедно с четвъртокласниците пяха песни, развяха българските знамена и отдадоха почит към героя с минутка мълчание. В класните стаи малките ученици представиха изложба от картички с послания и писма до Апостола и рисунки с портрета на Левски.

Поклон пред паметта ти, Апостоле! Завинаги ще живееш в нашите сърца!

Почитаме паметта на Апостола - 4.5 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога