bgzh-CNenrutruk

Пролетни приключения в Букволандия

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Пролетни приключения в Букволандия - Частно езиково училище "Малкият принц"

На прага на пролетта се проведе традиционния Празник на буквите в първи клас с учениците от Частно езиково училище “Малкият принц”.

Празник, празник е страхотен!
Ставам аз човек грамотен!
Дълго чаках този славен ден.
Празник е за мен!

Със стихове и песни тържествено започна Празника на буквите за първокласниците. Пред погледа на своите родители и заедно с учителка Галя и Буквалан - специален пратеник на министъра на буквите и правописните правила, децата се впуснаха в "Пролетни приключения в Букволандия". Четоха и писаха думи, изречения в прав и обратен ред, откриваха липсващи букви. Подреждаха срички в думи и изречения, редактираха изречения и образуваха текст.

Така, със знания и умения за строежа на българския език, малките ученици спечелиха тайния ключ на знанието: "Децата, които четат, успяват!". Тържествено беше връчена първата книга - Читанката и новото предизвикателство - читателска карта! Децата нямат търпение да посетят детския отдел на Регионална библиотека "Пенчо Славейков".

Добре дошли в света на грамотните хора, мили деца! Пожелаваме ви далечни пътешествия в света на книгите и науката за откриване красотата на българския език, мъдростта на знанието и вдъхновение за покоряване на нови светове!

Пролетни приключения в Букволандия - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога