bgzh-CNendekkrutrukuz

Национално външно оценяване 4. клас 2023 г.

4.8 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.80 (10 гласа)
Ученик на месеца - май 2023 - Частно езиково училище "Малкият принц"

17 четвъртокласници от Частно езиково училище “Малкият принц” с по две отлични оценки на НВО.

22 отлични оценки по математика и 20 по БЕЛ получиха четвъртокласниците, благодарение на изградените висока езикова култура, функционална грамотност, както и логическо и пространствено мислене, започнали още в първи клас и надграждани от учители професионалисти до четвърти клас.

Аплодираме учениците с две отлични оценки:
Александър Капричев, Алекси Балев, Ая Василева, Борис Илиев, Василиса Николова, Васил Костов, Ева Тодорова, Розабел Павлова, Василиса Денисюк, Еленор Габриел Пакендорф, Емма Стоев, Мартин Попов, Милен Балчев, Станислав Рижов, Стела Желязкова, Христо Димов, Ярослава Загний.

Милен Балчев е с максимален брой от 100 точки на изпита по математика - поздравления! Най-висок резултат на изпита по български език и литература получиха Ая Василева, Ева Тодорова, Василиса Денисюк, Дарина Ковал, Еленор Габриел Пакендорф, Ярослава Загний.

Радваме се на постиженията на децата, чиито роден език не е български и за кратък период от време - 5, 6, 7 месеца, успяха да научат български език и се справиха с тестовете от НВО с оценка Много добър 5,00 - Вадим Вернигора, Валерия Яриш и Данил Крайний.

Резултатите по математика са с 15,8 т. по-високи от тези на национално ниво и с 12,11 т. по-високи за региона. А по БЕЛ са с 10,12 т. по-високи от тези на национално ниво и с 5,31 т. по-високи от резултатите за региона.

Поздравяваме децата за старанието, родителите - за подкрепата и съпричастието, учителите - за техния професионализъм и отдаденост: г-жа Иваничка Димитрова и г-жа Живка Марина.
Системната подготовка и овладените навици за учебен труд по всички учебни дисциплини дават отлична основа за системно учене и ще спомогнат за качествено обучение в следващия прогимназиален образователен етап.
Благодарим Ви, учителко Ваня!
Благодарим Ви, учителко Живка!

Щастливо лято, мили деца!
Очакваме Ви в Лятно училище “Малкият принц”, а през септември - в 5. клас!
Запишете се сега - https://www.thelittleprinceschool.com/summer-school

Национално външно оценяване 4. клас 2023 г. - 4.8 out of 5 based on 10 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога