bgzh-CNendekkrutrukuz

Математическо състезание "Малкият принц" 2013 - Задачите

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.67 (3 гласа)

В празнична атмосфера днес, 16 март 2013 г., премина Седмото издание на Математическо състезание "Малкият принц". Участваха 269 деца от 20 детски градини и 24 училища.

{socialbuttons}

По традиция състезателните задачи провокираха детската креативност и логическо мислене. Младите математици с ентусиазъм и творчески подход търсиха начини за решения на предизвикателствата на "Малкият принц".

Пространството на новата ни база даде шанс на децата да усетят атмосферата, в която се подготвят бъдещите морски капитани. А заелите първите 6 места от всяка възрастова група, ще могат да се качат на корабния мостик на модерните тренажори на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров".

Резултатите от състезанието ще бъдат обявени на сайта на ЧОУ „Малкият принц“ до 25 март 2013г. Награждаването е на 26 март 2013 г. от 16:30 часа на Пролетния концерт в училище. Благодарим на всички родители за партньорството!


Предлагаме Ви да се запознаете с решенията на задачите тук:

Задачите на подготвителен клас
Задачите на първи клас
Задачите на втори клас
Задачите на трети клас
Задачите на четвърти клас
Математическо състезание "Малкият принц" 2013 - Задачите - 3.7 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога