bgzh-CNenrutruk

Отлични резултати от НВО в 4. клас

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.33 (6 гласа)
Отлични резултати от НВО в 4. клас - Частно езиково училище "Малкият принц"

Четвъртокласниците на Частно езиково училище “Малкият принц” отново ни зарадваха с отличното си представяне от тазгодишното национално външно оценяване по Български език и литература и Математика.

Учениците постигнаха среден брой точки по БЕЛ - 88.42 т. и по математика - 87.83 т., което е с 11.26 т. над средното ниво за страната по БЕЛ и 13.81 т. по математика. Аплодисменти и признание за труда на 6 ученици, с отлични оценки по български език и литература и математика: Ангела Кирова, Джоузеф Абу Рахал, Елица Зурнаджиева, Сара Събева, Теодора Иванова и Христо Колев.

Поздравяваме всички наши ученици доказали езикови и литературни компетентности; логическо и пространствено мислене, необходими за по-нататъшното обучение и учене през целия живот. Поздравления, бъдещи петокласници!

Отлични резултати от НВО в 4. клас - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога