bgzh-CNendekkrutrukuz

Покана за отличените математици

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)

На 12 април светът отбелязва Международният ден на космонавтиката и авиацията. По случай деня, в който е осъществен първият в историята пилотиран космически полет, ще реализираме специалната награда за първенците {socialbuttons} от VІІ Математическо състезание „Малкият принц”. Каним всички участници, класирали се от І-во до ІІІ-то място в 14:00 часа на входа на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров”, на пътешествие в чудния свят на Космоса и авиацията. Участниците ще имат възможност да разгледат най-новите навигационни тренажори в Морско училище, а след обиколката – да се докоснат до безкрайността на Вселената и необятното звездно небе в Планетариума. Планирана продължителност на посещението: около 2 часа. Ще очакваме родителите отново в 16:00 часа на входа на училището, за да посрещнат талантливите си деца.

Покана за отличените математици - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога