bgzh-CNendekkrutrukuz

Гласуване за детска книга на 2012 година

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

“Нека книгата бъде ваш постоянен спътник в живота” – с тези думи завърши срещата на учениците от V и VІ клас с г-ца Стефани Дюмортие – аташе по сътрудничество в областта на френския език към Френския културен институт в България.{socialbuttons} Алианс Франсез бе домакин на заключителната среща по проекта “Четене на два гласа”, в който децата четоха и разглеждаха три подбрани френски детски книжки с помощта на г-жа Радева – представител на франкофонското общество във Варна. Целта на тази среща бе учениците да гласуват за любимата им книга и така да станат част от европейското гласуване, което ще избере писател на детска литература за 2012 година. С почти пълно мнозинство бе посочена книгата “Мистерия в Ръгби” на авторите Пупар и Бека. Учениците от училище “Малкият принц” подариха на Алианс Франсез свои илюстрации по книгата “Бягай, Аяна”, като творбите им ще бъдат изложени на специална експозиция, която всички можем да разгледаме във франкофонския център. Всички участници в проекта “Четене на два гласа” очакваме с нетърпение спортния празник на 18 май, с който ще се сложи официално край на тазгодишното издание на проекта. Тук може да видите снимки от работата на нашите ученици по проекта, публикувани в сайта на Асоциацията на възрастните хора към Северен департамент, Франция.


  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога