bgzh-CNendekkrutrukuz

Поетически конкурс

22Апр2013
0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Петокласниците от училище "Малкият принц" взеха участие в поредната франкофонска инициатива „Пролетта на поетите”. {socialbuttons} За 15 поредна година Френският културен институт в България със съдействието на френския радио канал Radio Cool и TV5Monde организира конкурс за рецитация на поезия. Участниците от цял свят записаха и изпратиха аудио записи на своите рецитации на френски език, изборът им бе изключително разнообразен – от класиците на френската лирика до съвременни текстове. Нашите ученици избраха да участват с авторски произведения, съчиниха ги с много любов към езика и изключително творчество. Френският културен институт и Алианс Франсез отличиха творбата на Александър Русев от V клас. На тържествена церемония във Франкофонския център бяха връчени сертификатите и наградите на малките поети. Поздравления за всички млади франкофони!
Отличената творба на Александър Русев можете да чуете тук.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога