bgzh-CNendekkrutrukuz

Събота - учебен ден!

18Май2013
0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Изпълнен със събития се оказа последния учебен ден на тази седмица.

{socialbuttons}

Веднага след закуска се започнаха спортните турнири, в които учениците от Малкият принц се впуснаха с ентусиазъм и състезателен дух.

Най-напрегнати бяха сблъсъците във футболния турнир и френската игра с топки „Петанк“. Пряко участие в игрите взеха и учителите: Иван Пенчев, Катерина Трифонова и Ани Иванова, които с много желание и видни умения се забавляваха, и даваха напътствия на младите състезатели.

През това време стартираха и репетициите за юбилейния концерт „20 години Частна детска градина „Малкият принц“, който ще с е проведе на 31 май от 11.00ч. в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна. Песни и танци изпълниха зала „Вапцаров“ под вещото ръководство на музикалните и творчески специалисти: Полина Добрева и Емил Тачев.

Денят продължи с премиерата на спектакъла Пук по Валери Петров на Театрално студио към училище „Малкият принц“. В нея взеха участие ученици от трети до седми клас под режисурата на Таня Гунчева. Всички присъстващи бяха завладени от емоционалните изпълнения на сцената.

Аплодисменти за темпераментната актьорската игра на младите театрали, и за състезателния дух на участниците в спортните турнири!


Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога